Despre noi

Publicitate OOH

Despre Publicitateooh.ro

PublicitateOOH.ro, o divizie inovatoare a Eko Group, este un lider de necontestat în domeniul publicității exterioare și OOH, specializat în steaguri direcționale, oferind servicii de publicitate exterioră în București și Ilfov.

Compania, recunoscută pentru profesionalism și dedicare, își propune să redefinească standardele în publicitatea creativă și inovativă, creând campanii publicitare memorabile și eficiente, care cresc recunoașterea și vizibilitatea brandului în spațiul urban.

Publicitate OOH

PublicitateOOH.ro, o divizie inovatoare a Eko Group

PublicitateOOH.ro, prin abordarea sa inovativă și serviciile de calitate superioară, se poziționează ca un partener de încredere pentru brandurile care aspiră la excelență și vizibilitate în peisajul competitiv actual. Ne dedicăm creării de campanii publicitare cost-eficiente și de impact, care respectă integral legislația locală și aduc beneficii pe termen lung partenerilor noștri. Cu un portofoliu diversificat de proiecte și realizări, PublicitateOOH.ro este alegerea ideală pentru promovare brand în mediul exterior.

Misiune și Viziune

Misiunea noastră este de a transforma ideile creative în strategii de marketing de impact, care să rămână în memoria consumatorilor și să aducă valoare adăugată brandurilor partenere. Viziunea PublicitateOOH.ro este de a stabili noi standarde de excelență în publicitatea legală și responsabilă, integrând tehnologii avansate și practici sustenabile, pentru a oferi soluții de publicitate transparentă și de calitate.

Valori și Principii

PublicitateOOH.ro operează pe principii de integritate și transparență, punând accent pe relații durabile și de încredere cu clienții. Responsabilitatea și sustenabilitatea sunt valori centrale pentru noi, promovăm practici ecologice în toate proiectele de publicitate exterioră realizate. Ne străduim să atingem performanța și excelenta în toate serviciile de publicitate oferite, de la design de steaguri la consultanță în branding.

Servicii Diversificate și Inovative

Oferim un spectru larg de servicii de publicitate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client. De la design creativ și producție de steaguri, la montaj și mentenanță, fiecare serviciu este executat cu profesionalism și atenție la detalii. Consultanța în branding și strategiile de marketing personalizate sunt parte integrantă din portofoliul nostru de servicii, ajutând brandurile să își maximizeze prezența și impactul în mediul public.

Proiecte și Realizări

Am contribuit la realizarea unor campanii publicitare de succes, care au consolidat recunoașterea brandurilor partenere și au optimizat vizibilitatea acestora. Experiența și dedicarea echipei noastre au fost subliniate în numeroase testimoniale și recenzii pozitive, evidențiind impactul pozitiv al serviciilor noastre de publicitate asupra afacerilor clienților.