Skip to content Skip to footer

PublicitateOOH.ro

DE MULȚI, MULȚI ANI, PROMOVĂM AFACERILE DIN ROMÂNIA CU AJUTORUL PUBLICITĂȚII OOH

Publicitatea OOH sau out-of-home (în afara casei) este cea mai veche metodă de promovare. Aceasta a trecut testul timpului, fiind relevantă și eficientă până în ziua de azi, reprezentând o concurență serioasă pentru reclama online.

Din anii 2000, încă înainte de apariția primelor billboarduri digitale, le oferim companiilor din România soluții optime de promovare stradală.

Puțină istorie

Promovarea OOH are o istorie mai bogată decât crezi. Originile i se trag încă din Egiptul Antic, unde se construiau panouri din piatră pentru publicarea noilor legi sau tratate.

În anii 1450, după inventarea tiparului, oamenii au început să își promoveze produsele sau serviciile prin intermediul flyerelor.

Câteva sute de ani mai târziu, prin anii 1830, americanii au inventat posterele stradale, care au devenit treptat billboarduri de dimensiuni gigantice. Înțelegând importanța acestora, companii precum Palmolive sau Coca-Cola s-au numărat printre primele nume mari care, la începutul anilor 1900, au adoptat promovarea stradală.

Fast forward până în anul 2005, când au început să fie instalate primele billboarduri digitale, care au marcat o adevărată revoluție în domeniul publicității.

Odată cu acestea, a apărut și termenul de DOOH - digital out-of-home advertising - adică publicitate stradală digitală.

Deși OOH este cea mai veche formă de publicitate, ea rămâne relevantă până în ziua de azi. Și asta datorită faptului că se adaptează constant noilor trenduri și ”merge” exact acolo unde e publicul țintă.

Astfel, publicitatea OOH este cea mai bună alegere pe care o poți face pentru businessul tău!

Misiune

Când ne-am început activitatea, acum mulți, mulți ani în urmă, am făcut-o cu gândul la afacerile din România. Ne-am întrebat: Ce putem face pentru că mediul de afaceri de la noi din țară să se dezvolte și să prospere? Cum îi putem ajută pe oameni să își promoveze businessul și pe cliențîi lor să afle despre noi produse și servicii care vor aduce plus valoare în viața lor?

19 ani mai târziu, suntem în topul companiilor de publicitate OOH și primii pe piață în montarea steagurilor stradale. Am ajuns aici mulțumită sutelor de companii care au avut încredere în noi și dorinței noastre de a le ajuta să crească.

Viziune

Ne dorim să continuăm să le oferim oamenilor de afaceri din România servicii de calitate când vine vorba de promovarea businessului lor.

Ne propunem să devenim cea mai bună companie de publicitate stradală din țară, nu doar în ceea ce ține de steagurile OOH, domeniu în care suntem deja primii pe piață, ci și în toate celelalte domenii care țin de această industrie.

Valori

Integritate
Încredere
Transparență
Calitate

Persoane din conducere

Eduard Petrescu

General Manager

Ciprian Petrescu

Director Operational
This Pop-up Is Included in the Theme

Best Choice for Creatives

Purchase pubzinne